Avaliações de Sushi 8 Schoonhoven

Avaliações recentes

5.0
Eric
4 dezembro 2022

De sushi was heerlijk en bezorging stipt op de afgesproken tijd .Echt een toppertje ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

pieter
4 dezembro 2022

sushis waren geplet, doos had scheef gestaan tijdens vervoer, misschien handig om grote hoeveelheden in kleinere dozen te verpakken. Kartonnen verpakking ipv. plastic.

Anouk
4 dezembro 2022

Ontzettend lekker zitten eten, prefect bezorgd!

femke
4 dezembro 2022
Ilham
3 dezembro 2022
Belt
3 dezembro 2022

Was weer super lekker !!👍👍

Daisy
2 dezembro 2022

We bestellen regelmatig. Er gaat echter te vaak iets mis. Vorige week geen avocado in de poke bowl, deze week zat er geen surimi in. Telkens een gedoe om te kijken of alles van de bestelling er wel bij zit. Deze week zaten de edameme boontjes niet erbij. Erg jammer want het is verder wel lekker!!

Eveline
2 dezembro 2022

Sushi was heerlijk, lekker om zelf samen te stellen! De bezorging was 20 minuten te vroeg, maar gelukkig was ik net thuisgekomen.

Hugo
28 novembro 2022

Lekker

Wesseling
27 novembro 2022

Heerlijk!!

Nicoline
26 novembro 2022

Erg lekkere sushi! Netjes op tijd!

Danielle
26 novembro 2022

Het was wederom heerlijk!!

Rob B.
26 novembro 2022
S.
23 novembro 2022

Ik bestel hier zeer regelmatig, zowel grote als kleine bestellingen en het valt nooit tegen!

Lisa
20 novembro 2022

Het gerecht dat warm had moeten zijn, was bij bezorging helaas al bijna koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisette
19 novembro 2022

Heerlijke sushi en goed op.tijd!!!

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen Lisette! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Henriëtte van Utrecht
18 novembro 2022

Ik had 12 mini loempia's besteld maar had er maar 10 gekregen

A
17 novembro 2022
Corine
17 novembro 2022

Zoals het moet zijn! Erg lekker, en nette bezorging.

Anouk
15 novembro 2022
Lennard
14 novembro 2022

Echt lekkere sushi!

Nicky
13 novembro 2022

Was heerlijk!! We hadden de surf&turf box en die was lekker gevarieerd en heel vers. Aanrader!

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen!! Bedankt voor je positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Will Vialle
12 novembro 2022

Wederom zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de bezorging. Ga vooral zo door. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dave
12 novembro 2022

1 bakje zat open in de tas

Petra Boerlage
11 novembro 2022

De bestelling werd heel snel bezorgd, veel sneller als in eerste instantie werd aangegeven. De kwaliteit was heel goed, heerlijk gegeten!

Nasim
10 novembro 2022

Ik heb voor het eerst sushi genoten

Petra Kroone
9 novembro 2022

Heerlijk vers

ant
6 novembro 2022
Linda
6 novembro 2022
Sanne
6 novembro 2022
de Groot
6 novembro 2022
Bertus Hoogenboom
5 novembro 2022

Sushi was top en ook de warme side dish Super aanrader !!

Hassan
4 novembro 2022

Lekker verse sushi. Bestelling was ook op tijd.

J.m Kalkman
1 novembro 2022

Het was zeker niet de beste sushi die we ooit gegeten hebben. Helaas vielen de sushi's uit elkaar als je ze uit de box haalde. De crispy ebi, was niet crispy (meer) door saus eroverheen. De warme gerechtjes vooral de "kipnuggets" waren ronduit slecht. Keihard en eigenlijk niet te eten. Jammer eigenlijk. De bezorging was perfect op tijd.

Reacção a Sushi 8

Wat vervelend om te horen! Zou u een mailtje kunnen sturen met uw klacht naar info@sushi-eight.nl zodat wij deze verder kunnen behandelen. Team Sushi-Eight

Wim
30 outubro 2022

Weer snel bezorgd! Top! En het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw positieve review! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Cynthia
28 outubro 2022

De sushi was lekker zoals altijd

Fons
28 outubro 2022
Nick
27 outubro 2022

Very tasty, generous condiment portions, great value for money, am impressed

L.van dam
27 outubro 2022
Ruben
26 outubro 2022
Peet
26 outubro 2022

Wat aan de prijs, maar de sushi was heerlijk! Vers gemaakt en een lust voor het oog. Wederom voor herhaling vatbaar.

Wiebe
23 outubro 2022

Sushi is prima en alles op tijd klaar. Fijn dat er nu in schoonhoven een sushizaak zit.

Wim van den Heuvel
23 outubro 2022

Snel geleverd. Eerder dat aangegeven. Later kwamen we er achter dat er iets niet bij zat. Na een telefoontje werd het snel nageleverd. Top. Het was weer heerlijk!

Jaco kok
21 outubro 2022

Super

Jennifer
21 outubro 2022

De sushi is erg groot waardoor je het niet in één keer in je mond kan stoppen, maar… het is echt heerlijk, goed en lekker!!!

Belt
16 outubro 2022

Was weer heerlijk ! Een aanrader! 👍👍

WIllem Kastelein
15 outubro 2022

Waanzinnig vers, compleet en “what a taste”

van Herk
13 outubro 2022

Flink aan de prijs, maar heel erg lekker. We komen zeker terug.

Fred Roth
13 outubro 2022

Gewoon goed

Maria
9 outubro 2022

Sushi was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Maria! Team Sushi Eight

Bella
9 outubro 2022

Voor mij mag er wel iets minder suiker in, ik vind ze erg zoet.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Bella! Jammer dat onze sushi te zoet is naar je smaak. Team Sushi Eight

Martine Koenis
8 outubro 2022

Echt super lekker!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Martine! Team Sushi Eight

Sacha
8 outubro 2022

Super lekker, snelle bezorging!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sacha! Team Sushi Eight

Daan
6 outubro 2022

Heerlijke en erg mooie sushi!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Daan! Team Sushi Eight

Margot
4 outubro 2022
Verona Bootsma
4 outubro 2022

Het eten was echt heerlijk, je kan proeven dat het vers bereid wordt!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Verona! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

j Sibbes
4 outubro 2022

Heerlijk en op tijd geleverd. Top!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sibbes! Team Sushi Eight

Lisette
3 outubro 2022
Wilbert
2 outubro 2022

De sushi is echt smaakvol en rijkelijk voorzien. 2e keer achter elkaar dat we te weinig soyasaus kregen, en daar kom je thuis pas achter. Maar super blij mee dat jullie in Schoonhoven zitten ;-)

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wilbert! Je kunt altijd extra sausjes bij bestellen volgende keer. Team Sushi Eight

Teus Vonk
2 outubro 2022

Heerlijke Sushi en bestelling opgehaald. Keurig behandeld en tijd klopte, prima

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Teus! Team Sushi Eight

Sandra
1 outubro 2022

Heerlijke sushi! Kom er sinds de zomer regelmatig en is altijd goed en vers! Hele vriendelijke medewerkers. Vandaag kreeg ik zelfs een flesje sojasaus cadeau bij de bestelling! Echte aanwinst in Schoonhoven!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sandra! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

Jolanda
1 outubro 2022
Sandra
29 setembro 2022

Heerlijk gegeten (5-way special), dikke complimenten!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sandra! Team Sushi Eight

De haan
29 setembro 2022

Super

Petra Boerlage
28 setembro 2022

De bezorging was heel snel en de sushi was heerlijk!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Petra! Team Sushi Eight

OH
27 setembro 2022

Helaas is de kwaliteit de laatste 2 bestellingen echt een stuk minder. Verbeterpunt: ik had aangegeven dat ik het eten om 18.30 vezrogd wilde hebben, maar kwam eerder.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, OH! Jammer te horen dat je bestelling niet naar wens is geweest, onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht netjes kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Eveline
25 setembro 2022

De sushi is echt fantastisch en er is goed gelet op de opmerking die ik erbij had gezet. Wel was er helaas te weinig sojasaus en stokjes bij de bestelling geleverd. Voor 4 personen zijn 2 kleine soja’s wel echt te weinig. Gelukkig hadden we thuis nog sojasaus. Ook was er een stokje te weinig bijgeleverd… Op de kwaliteit niets aan te merken, het eten was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Eveline! Afhankelijk van je bestelling, hoort er standaard een aantal flesjes sausjes en eetstokjes bij. Je kunt altijd extra sausjes bij bestellen natuurlijk. Team Sushi Eight

Martijn
24 setembro 2022
Jelle Tuininga
23 setembro 2022
Wiebe
23 setembro 2022
Francis
23 setembro 2022

Ik had voor half 8 besteld maar kwam al om 7! Nu was ik toevallig al thuis, maar geef niet voor niets een tijd aan denk ik dan!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Francis! Om de versheid en de kwaliteit van onze sushi te garanderen, kan het weleens gebeuren dat je bestelling niet precies op de aangegeven tijd wordt bezorgd. Team Sushi Eight

Wim van den Heuvel
23 setembro 2022

De bestelling was heel snel geleverd en de sushi was echt heerlijk! Dit is echt een aanrader!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Shiffrahn
22 setembro 2022

Was wel goed alleen als we voor 4 personen bestellen krijgen we 1 flesje soja saus. Dat kan echt wel beter.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Shiffrahn! Afhankelijk van de hoeveelheid sushi bij je bestelling, hoort standaard een aantal flesjes/bakjes sausjes bij. Je kunt altijd wel extra naar wens bij bestellen. Team Sushi Eight

Beswerda
21 setembro 2022
Gerard en Ria
18 setembro 2022

Vanavond met 9 personen sushi gegeten. Bestelling was keurig en op tijd in orde. Heerlijk gegeten, iedereen was erg enthousiast.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor jullie positieve feedback, Gerard en Ria! Fijn dat jullie genoten hebben van onze sushi. Team Sushi Eight

Hans
16 setembro 2022

Heerlijke Sushi. Op tijd bezorgd

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hans! Team Sushi Eight

Flipse
16 setembro 2022

Het was weer heerlijk

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Flipse! Team Sushi Eight

Willem Reemerswaal
15 setembro 2022

Heerlijk gegeten met Zn. viertjes

Colinda Koorevaar
12 setembro 2022

Heerlijke sushi! De rijst mag iets vaster. Valt soms een beetje uit elkaar. Voor 2 personen 1 bakje soya saus is wel erg weinig. In het assortiment mis ik een crisp menu.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Colinda! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Valentijn B
12 setembro 2022

Super geregeld

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Valentijn! Team Sushi Eight

O.H
12 setembro 2022
M
11 setembro 2022

Ontzettend lekker. Nog nooit zo’n lekkere sushi 🍣 op

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, M! Team Sushi Eight

W. De Haan
11 setembro 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, was erg goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, De Haan! Team Sushi Eight

Janine Eshuis
11 setembro 2022
Jeffrey gels
11 setembro 2022

Heerlijk verse sushi!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jeffrey! Team Sushi Eight

Will Vialle
10 setembro 2022

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen. Ga zo door!!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Will! Team Sushi Eight

Ruben
9 setembro 2022

Erg lekker en verzorgd.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ruben! Team Sushi Eight

Jennie
9 setembro 2022

De smaak is heerlijk, al diverse keren besteld en altijd perfect op tijd.👍🏼

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jennie! Team Sushi Eight

Suze
9 setembro 2022

Goede service, heerlijke sushi en aardige mensen!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Suze! Team Sushi Eight

Driesen
9 setembro 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgt.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Driesen! Team Sushi Eight

Jelle
9 setembro 2022
Jamila
8 setembro 2022

Heerlijke verse sushi

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jamila! Team Sushi Eight

Barbara
8 setembro 2022
marcel
6 setembro 2022
B de Heer
6 setembro 2022

Heerlijke sushi en bezorging op tijd

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, De Heer! Team Sushi Eight

hester
5 setembro 2022

Mooi op tijd, heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hester! Team Sushi Eight

Helen Borst
5 setembro 2022

Heerlijke verse sushi, de warme gerechtjes waren ook goed warm en heerlijk. Bezorging goed op tijd. Kortom we hebben genoten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Helen! Team Sushi Eight

Petra
5 setembro 2022
Ema
5 setembro 2022
Leo kruiswijk
2 setembro 2022

Prima op tijd en goede kwaliteit. Enkele puntjes ter overweging : de (plastic!) bakjes waar het inzat was ingepropt en dat kwam ook zo over. Moeilijk uit te halen. Ruimere kartonnen doos beter? Daardoor meer uitgestald en beleving.. Er zat 1 flaconnetje soja bij en dat was te krap... wat mij betreft minder wasabi en meer soja

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Leo! Je kunt altijd wel bij opmerking aangeven hoe je het graag wilt hebben. Team Sushi Eight

Bas Alta
2 setembro 2022

Erg lekker gegeten vanavond 👍

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Bas! Team Sushi Eight

Annet
2 setembro 2022

Lekker & Snel

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Annet! Team Sushi Eight

Joop
2 setembro 2022
Wim Spek
1 setembro 2022

Nu 2x gehaald en genoten van de heerlijke verse sushi,ook de keuze is top.Kom zeker terug.

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Elisa
31 agosto 2022

Erg lekker! Geen verbeterpunten

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Elisa! Team Sushi Eight

Francien
31 agosto 2022

Niet normaal goed. Echt hoor. Speciaal vanuit Vianen voor naar Schoonhoven gereden. 10/10. Service. Smaak. En echt heel erg lekker!

Reacção a Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Francien! Team Sushi Eight

Jacolien
28 agosto 2022

Wij vonden de sushi met ei en een zoete variant in hetzelfde bakje waterig / uit de vriezer proeven. De chrispy checken erg lekker. De avocado sushi was top. De overige vonden wij niet hoog op smaak.

Harry en Marjan Coenraars
27 agosto 2022
Jan
27 agosto 2022
Jelle
27 agosto 2022
Carla
26 agosto 2022

Exact op tijd en kwaliteit goed

N
24 agosto 2022

Te weinig Soya saus bij hoeveelheid sushi. 1 Klein fles is niet voldoende voor 48 stuks sushi.

M.
23 agosto 2022
Lies
22 agosto 2022

Lekker en gevarriveerd.

Tobias de Groot
21 agosto 2022

Goede Sushi. Gevarieerd aanbod en lekker vers.

marcel
20 agosto 2022

granalen tezacht en zalm en capattio teweinig voor de rest lekker

Sander de Vaal
20 agosto 2022
Kroos
20 agosto 2022
Marjolein Van kats
18 agosto 2022

Was heerlijk 😋

LDK
18 agosto 2022

Prima kwaliteit. Nu nog bezorgservice voor Bergambacht beginnen…

A de w
17 agosto 2022

Top eerste keer maar zeker nog een keer 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw compliment, graag tot snel! -Team Sushi Eight

M.
16 agosto 2022
Sandy Ouwerkerk
16 agosto 2022

Heerlijk, ga zeker vaker bestellen

Reacção a Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten! We hopen u snel weer te zien. -Team Sushi Eight

Boelens
15 agosto 2022

Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Schmidt Crans
15 agosto 2022
Yvonne
15 agosto 2022

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. -Team Sushi Eight

Tess Hartmann
15 agosto 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F. WELTER
14 agosto 2022

HEERLIJK EN SNEL. ONTZETTEND RUIME KAART.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

TG
13 agosto 2022

Heerlijke sushi, alleen jammer dat jullie (nog?) niet bezorgen in Ammerstol.

Angelique De Haan Van Vliet
12 agosto 2022

Super

Marjon
12 agosto 2022
S. Lugten
12 agosto 2022

Misschien wat meer wasabi en soja saus meegeven voor een bestelling van deze omvang. Verder helemaal prima! Tot de volgende bestelling!

Reacção a Sushi 8

Bedankt voor uw review. We zullen uw feedback over de sojasaus en wasabi in acht nemen. Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Esmeralda
12 agosto 2022
Marjolein
12 agosto 2022

Erg lekker

Janine Eshuis
11 agosto 2022

Opnieuw heerlijke sushi. De partybox is echt een aanrader. We werden keurig gebeld dat de tonijn op was. Dat is nog eens service. Kortom, heerlijke verse sushi!

Mark Schenkel
11 agosto 2022

Snelle en vriendelijk bezorging.

Liset
10 agosto 2022

Heerlijk!

Evy
10 agosto 2022

Super lekkere sushi. Erg rijkelijk gevuld en opgemaakt. Zeker een aanrader. Ga hier vaker bestellen. Jammer dat ze niet bezorgen in bergambacht. Dan had ik er waarschijnlijk nog vaker gebruik van gemaakt.

Shanice
10 agosto 2022

sushi was uitstekend, bezorging zeer snel en alles smaakte zeer vers en was keurig verpakt en bezorgd. Vooral enorme fan van de tamago nigiri, niet eerder zo goed gehad ❤️ Gaan zeker nog een keer bestellen 👍

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! We hopen u snel weer te zien -Team Sushi Eight

john
10 agosto 2022

Bestelling was helemaal in orde en keurig op tijd klaar. Alles smaakte prima en het was nog eens een aanbieding ook. Gaan we zeker vaker doen!

Reacção a Sushi 8

Fijn dat u van de sushi heeft genoten! Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Larissa
9 agosto 2022

Erg genoten samen met de kinderen. Bezorging was ruim op tijd! Goede aanwinst in Schoonhoven!

Margit van zijl
8 agosto 2022
Marco
8 agosto 2022

Prima kwaliteit, alleen de soja saus is wat flauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M. van Veen
7 agosto 2022

Was echt top super vers. Heerlijk gegeten.

bionda akkermans
7 agosto 2022

Lieve mensen die er werken en lol hebben in hun Werk, open keuken netjes en schoon. mijn dochter was verwent met soepje en een balletje.

Patricia
7 agosto 2022

Heel fijn dat je smaken kan veranderen. Want mouse sushi vind ik niet lekker. De kip sushi was beetje droog. Verder vind ik alles heerlijk zeker de luxe rollen. Service is uitstekend

Lisette
6 agosto 2022

Heerlijke sushi en netjes op tijd!

Henriëtte van Utrecht
5 agosto 2022
Justin
4 agosto 2022

Was heerlijk en snel bezorgd.

Heleen
4 agosto 2022

Super lekker gegeten, de sushi was heerlijk. Tipje ( mag iets compacter gerold worden ) pluspunt: het warme eten werd pas bereidt toen we er waren zodat iedereen tevreden was !

Cynthia
4 agosto 2022

Binnen drie kwartier na online bestelling werden 85 sushi’s bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. Supervers en ze zijn allemaal opgegaan! Wat was het heerlijk. Voor herhaling vatbaar en wat een aanwinst voor Schoonhoven!

Annet
4 agosto 2022

De zalm & tonijn is werkelijk TOP! De kip sushi is ook 🌟🌟🌟🌟

M
4 agosto 2022
Alex
3 agosto 2022

Verse sushi! Heerlijk gegeten en een snelle bezorging.

Alex
2 agosto 2022
Anna
2 agosto 2022

Als kritische sushi consument kan ik oprecht zeggen dat deze sushi erg goed is!! Heerlijk gegeten!

Molenaar
1 agosto 2022

Snelle bezorging en lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peterse
31 julho 2022

Vanavond voor het eerst sushi besteld.We hadden voor bezorging zo snel mogelijk gekozen maar dat in uur later te zijn.De bestelling toch maar opgehaald door te bellen of dat mogelijk was.Het telefoongesprek verliep een beetje onduidelijk want in de toegestuurde mail van bestelling stond geen bestelnummer en onze bestelling bleek dus lastig te vinden.De sushi was van prima kwaliteit maar het was wel flink aan de prijs.Dit gaat hier alleen bij speciale gelegenheden nog eens gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Beswerda
31 julho 2022
J
31 julho 2022

Lekker, jammer dat er geen sausjes geleverd zijn bij de side-gerechten (wel aangegeven op de site). Dat vind ik een gemis!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijne van der Velde
31 julho 2022

Lekker gegeten

Jorsien Verhoeven
31 julho 2022

Heel erg lekkere en verse sushi! Mijn complimenten!

D van Heijningen
30 julho 2022

Echt boven mijn verwachting, heeeerlijk, zeker een aanrader!!

Samantha
30 julho 2022

Heel erg lekker en vers. Wel iets aan de kleine kant.

Marit Abeling
30 julho 2022

Lekkere sushi 😋

Mirjam
30 julho 2022

Heerlijke sushi, prima op tijd bezorgd. Ben blij dat ze deze keer niet zo groot waren.

Mink
30 julho 2022

Super vers en heerlijk! Met zorg en aandacht gemaakt

Lotte
30 julho 2022

Heerlijke sushi gegeten. Bezorging kon wat beter op tijd. Het zag er prachtig uit, ondanks de rit. Aanrader!

C.
30 julho 2022

Eten was op tijd klaar, kon het zo meenemen. Heerlijk gegeten, verse producten, voor een goede prijs.

N
29 julho 2022

Boor de eerste x besteld en wat was het heerlijk!!!!

Michiel
29 julho 2022

Lekkere sushi en bezorging ging vrij snel. Bij het openen van de verpakking zat er op ruim 40 stuks maar 1 klein flesje sojasaus, bij telefonisch contact werd koud gemeld dat tot €39 er maar 1 flesje bij zit… Voor een duur product als sushi verwacht ik een complete en voldoende hoeveelheid producten die erbij horen.

Bertus de Heer
29 julho 2022

Heerlijke sushi, bezorging op tijd

Marcos
27 julho 2022

Op tijd, vers en lekker

Bianca
27 julho 2022

Sushi was heerlijk, maar kwam iets later dan aangegeven tijd. Kregen wel heerlijke gebakken garnalen cadeau

O.H
26 julho 2022

Lekkere Sushi, zeker voor herhaling vatbaar. We zijn blij dat er eindelijke (lekkere) sushi is in schoonhoven

Esmeralda
26 julho 2022

Top!

Kramer
26 julho 2022
Nadine Boevé
26 julho 2022

Was top, smaakte heerlijk.

Bas
26 julho 2022

Erg lekker! Echt een aanrader en een aanwinst voor Schoonhoven. Hou dit vast👌

MH
25 julho 2022

Was heerlijk! We hadden meerdere glutenvrije producten besteld. Fijn dat dit duidelijk aangegeven is. Twee stuks hadden gebakken uitjes bovenop, dat lijkt me niet glutenvrij. Voor de zekerheid heb ik die laten liggen.

Marcel
25 julho 2022

Sashimi was goed, Maar dan kan je ook weinig aan verknoeien, De nigiri en de handrol hadden veel te veel rijst, en de rijst was droog. Verder vond ik het vreemd dat als je drie pakketten bestelt je maar 1 wasabi en gember krijgt

Helen
24 julho 2022

Heerlijke sushi, zeer vers en op tijd bezorgd, klasse 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
24 julho 2022

In de korte tijd dat ze open zijn al meerdere keren sushi besteld. Veel keus, alles smaakt vers en heel lekker en de eigenaar is heel aardig! Hij deelt op hete dagen verse watermeloen uit. Dit is echt een aanwinst voor Schoonhoven en omgeving!

N
24 julho 2022

Sushi was erg lekker. Wij eten graag de sushi met ruime soyasaus. Hier zou meer van meegegeven kunnen worden. Bij de gefrituurde snackmix ontbrak de saus.

Willy
23 julho 2022
Rowan
23 julho 2022
den Hartog Jacquelien
23 julho 2022

Heerlijke sushi gegeten, voor herhaling vatbaar.

Anoniem
23 julho 2022

Het was heerlijk! Duidelijk goede kwaliteit, beter dan de meeste sushishops.

QDB
22 julho 2022

Top dat er eindelijk sushi is in Schoonhoven! En nog goeie ook 😊

Roland
22 julho 2022

Prima sushi en top op tijd bezorgd.

Para Pungah
22 julho 2022

Delicious ... en nog al mijn wijzigingen nagekomen 😁 super !!

Astrid Morauw
21 julho 2022
Toine en kyra
21 julho 2022

Vers en lekker,dus een aanrader!

Siham
21 julho 2022

We waren heel blij om te horen dat er een sushitent in schoonhoven is gekomen. Echter laat de kwaliteit helaas te wensen over. De sushi is droog en de smaak is vrees ik ook niet denderend. Nu zijn we niet super kieskeurig wat de sushi betreft. Echter hebeben we wel gezegd dat we met deze kwaliteit geen 2e keer zullen bestellen helaas. De groene boontjes waren trouwens heel waterig en niet lang genoeg gekookt l. Het spijt me dat we deze recentie geven maar misschirn kunne jullie iets doen met deze feedback. We gunnen jullie namelijk het succes. Helaas hadden we al van meerdere andere mensen vernomen dat de sushi niet lekker is.

Marsja
21 julho 2022

Heerlijke suhsi! Netjes op tijd bezorgt en via mail steeds op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Wij bestellen hier zeker weer

Kraaijeveld
21 julho 2022

Lekkere sushi!

Cindy
21 julho 2022
Cedo
20 julho 2022
Jan
20 julho 2022
Jeroen
20 julho 2022
Johan
20 julho 2022

Kwaliteit is top. Porties zijn groot en goed belegd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eveline
20 julho 2022

Geweldig :)

Eliza
20 julho 2022

Hele lekkere verse sushi, snel geleverd.

Sal
19 julho 2022

Heerlijke sushi die kwalitatief erg goed is. Dit is wat miste in Schoonhoven. Snelle bezorging en vers eten. Ik bestel hier zeker weer.

Teun
19 julho 2022

Prima te eten 👍 Verbeter punt Bezorgen in ammerstol

Paulien
18 julho 2022

Heerlijke sushi en vooral vers. Ruime keus. Warme gerechten waren goed warm en goed dat je extra’s kan afbestellen zoals bijvoorbeeld stokjes of gember. Aandachtspunt is bij een ruime bestelling voldoende wasabi en soja saus meegeven. Misschien vragen hoeveel je wilt bij het ophalen van je bestelling. Verder top en een goede aanwinst voor Schoonhoven. Succes

Lisanne
18 julho 2022

Goede en verse sushi. Erg lekker gyoza!

Rick
18 julho 2022

Heerlijk gegeten, bestelling was ruim op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B.
17 julho 2022
A
17 julho 2022

Was super, heerlijke suchi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jennifer
17 julho 2022

Voor het eerst besteld en van alles wat genomen. Was heerlijk en keurig op tijd thuis bezorgd! Echt een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zwart
17 julho 2022

Super goede sushi, mooie smaken en alles netjes verpakt. De afhaal tijd was ook keurig bestelling stond al klaar. Ik miste enkel de Chili saus bij de Loempia’s. Klein dingetje niks aan te doen! Ik heb genoten, tot de volgende bestelling.

W.
17 julho 2022
Anoniem
17 julho 2022

Heerlijke sushi, aanrader

FE Hartmann
16 julho 2022

Was lekker😋

Flipse
16 julho 2022

Makkelijk te bestellen, keurig op tijd afgeleverd en goede kwaliteit

Joëlle
16 julho 2022

Super lekker!

Monica
16 julho 2022

Sushi was prima,genoeg ook. Miste alleen het sausje bij de gyoza,zat er niet bij

Janine Eshuis
16 julho 2022

Heerlijke verse sushi. Echt voor herhaling vatbaar.

Martine
16 julho 2022
Rianne
16 julho 2022

Super! Zelfs op de vrijdagavond (drukke avond) redelijk vlot bezorgd en enorm verse sushi!

M kappers
15 julho 2022

Super lekker

M.
15 julho 2022

Lekkere verse sushi. Zeker een aanrader!

Mirjam
14 julho 2022

Sushi was heerlijk van smaak en supervers maar heeft wel erg veel rijst. Dat mag wel wat minder dan worden de sushi ook wat makkelijker te eten. Bezorging op de minuut af. Zeker een aanrader!!

Femke
13 julho 2022

Lekker, gevarieerd en super snel bezorgd

RW
13 julho 2022

Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel, nette keuken (heb afgehaald) en heerlijk gegeten. Uitgebreide box met van alles wat en elke hap was echt aandacht aan besteed. Voor deze kwaliteit betaal je in een restaurant zeker het dubbele. Ga hier zeker snel weer halen.

Schuurman
13 julho 2022

Sushi smaakte heerlijk maar was wel losjes opgerold , loempia's mochten wat langer afgebakken worden waren slapjes....verder beef nigiri was topper

Lucas
13 julho 2022
Helen
13 julho 2022

Takeaway on time, well served and packed.

S.
13 julho 2022

Heerlijke Sushi in Schoonhoven! Tip: bezorg de sushi in een aparte tas van de warme hapjes. Dan blijft de sushi beter in model. Het assortiment van de warme hapjes mag wat ons betreft nog wel ruimer met bijv. Yakitori spiesjes, Yaki Udon, Black peper beef etc. Dan gaan wij zeker vaker bestellen!!

S
13 julho 2022

Positief is dat je vooraf een bericht krijgt als de bestelling onderweg is. De bestelling was helaas wel 10 minuten te laat. De kwaliteit van de sushi is super.

Mieke
12 julho 2022

Verser kan bijna niet, echt heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Peter
12 julho 2022

Erg lekker eten

Brenda
12 julho 2022

Fijn om een goeie sushi zaak in Schoonhoven te hebben... Bestelling stond optijd klaar. Was heerlijk. Gaan we zeker vaker doen..

Eileen
12 julho 2022

Super lekkere sushi, vers, optijd gemaakt en netjes!

Marise
12 julho 2022