Bewertungen von Sushi 8 Schoonhoven

Neue Beurteilungen

5.0
Nico van den Wijngaard
Gestern
Chris
Gestern
Frans Welter
6 Juni 2023

Gewoon goed en snel

Ilse Nederend
6 Juni 2023

Heerlijk, vooral de garnalen.

Angelique Lambers
5 Juni 2023

Heerlijk !!

Bb
4 Juni 2023

Het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nasim
3 Juni 2023

Altijd goed, perfect.

H. v. Veen
3 Juni 2023

Super snel geleverd en het eten was erg lekker

Bertus Hoogenboom
30 Mai 2023
Peter Kwakernaak
28 Mai 2023
Joyce Van den Heuvel
28 Mai 2023

Altijd netjes op tijd en echt super lekkker!!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Joyce! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

D.
27 Mai 2023

Sushi was wederom weer heerlijk maar zoals zovaak geen stokjes, gember, wasabi, soja en overige sausjes geleverd....

Marcos
27 Mai 2023
Bibi verboom
26 Mai 2023
Ferry
26 Mai 2023

Het was wederom weer heerlijk! Ik zou werkelijk niets kunnen bedenken wat beter kan!

Rayne
24 Mai 2023

Ik had aangegeven geen stokjes te willen en die kreeg ik wel. Dat is natuurlijk niet zo erg maar wel zonde. De sla was helemaal verlept en erg zanderig. Verder helemaal prima.

Boy Apfel
22 Mai 2023
Brenda
21 Mai 2023

Voor de eerste keer besteld bij Sushi 8. Bestellen gaat makkelijk via de site, we kozen voor afhalen. Bestelling stond op de gekozen tijd klaar. Alles netjes verpakt. Het was erg lekker en vers! Helaas geen yakitori spiesjes, terwijl deze wel bij de chicken lovers box horen.

Daniel
21 Mai 2023

Altijd snel en heerlijk! Onze favorieten restaurant in schoonhoven

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Daniel! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Lennard
20 Mai 2023

Een genot om te eten!

Natalie
18 Mai 2023

Heerlijk!

Mayke
18 Mai 2023
Tamim
17 Mai 2023

Heerlijk!

An
16 Mai 2023
H. Okhuijsen
15 Mai 2023

Heerlijk smaakvol en stipt op tijd bezorgd. Zeker een aanrader !!

M. Kerkhof
15 Mai 2023

Heerlijke verse sushi en de bestelling was keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcia
15 Mai 2023

Super lekker altijd zeer te vreden snel bezorging,goede aanwinst in Schoonhoven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.Besteman
14 Mai 2023

De levering was prima op tijd. Vriendelijk personeel. Had een Chicken lovers box; De sate was erg lekker. De Sushi vond ik ik niet heel smaakvol. De Crunchy Sushi vond ik ook niet echt crunchy. Wat mij betreft vond ik 1 flesje Kikoman wel eeg weinig voor de portie.

Amarens Kerkhof
14 Mai 2023

Altijd top de teriyaki box voor het eerst gehad erg lekker. Fijn de afwisseling ook in boxen en keuze

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helen Borst
14 Mai 2023

De inhoud van een aantal bakjes waren door elkaar geschud waardoor alles door elkaar lag. De bakjes zaten ook scheef in de tas. Iets zorgvuldiger mee omgaan tijdens inpakken en transport. Was wel jammer. Verder was de sushi heerlijk vers. We hebben weer genoten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
14 Mai 2023

Lekkere sushi

Vincent
12 Mai 2023
Fien Van Oostrom
10 Mai 2023

Ons gezelschap was erg enthousiast over de kwaliteit van jullie sushi. Vers en mooi gemaakt.

Louise
7 Mai 2023

Erg lekkere sushi! Sommige stukken een beetje groot, maar verder geen opmerkingen.

J.H. Scholten
6 Mai 2023

Was heel lekker!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen J.H! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Helene
5 Mai 2023

Sushi was weer erg goed en lekker. Alleen jammer dat er weer geen chilisaus bij geleverd is! Staat wel op de bon.

Marijke
4 Mai 2023

Snelle bezorging en het eten was van hoge kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!

Schuurman
4 Mai 2023

Heerlijke Sushi ....het Teriyaki menu gekozen was erg lekker. Helaas viel het alleen verkeerd op de maag naderhand.

Andre Botter
3 Mai 2023

Weer super lekker

Denise
3 Mai 2023
hans
3 Mai 2023
A.Verwoerd
1 Mai 2023

Het was weer heerlijk !!!

Anoniem
29 April 2023

Heerlijk gegeten. Geen aan- en of opmerkingen. Precies op tijd klaar om op te halen. Aardig personeel en er is altijd wel een leuke deal. Top tent!

Bertus Hoogenboom
29 April 2023
Angelique De Haan Van Vliet
27 April 2023

Super

Vincent
26 April 2023
Paul
24 April 2023

Prima sushi, wel wat grote happen door te veel rijst. Mag wat ons betreft wat kleiner. Verder goede smaak en levering op de afgesproken tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia
23 April 2023
André Duel
23 April 2023

Hoogstaande kwaliteit

Jacolien
21 April 2023
Martine
21 April 2023

Snel, goede porties en goede kwaliteit.

B.
20 April 2023
Ferry
20 April 2023

Heerlijk kan niet anders zeggen!

Andre Botter
20 April 2023

Zo als altijd top

Iris
19 April 2023

Nieuwe favoriet! Echt heerlijke sushi. Verse vis en de sushi heeft gewoon iets extra’s. Echt 10/10

Hams
18 April 2023

Het was in een woord geweldig

Lopik
15 April 2023

Lekkere sushi! Jammer dat ze niet bezorgen in Lopik

A.Verwoerd
11 April 2023

Goede service Prima kwaliteit

Belt Cunie
10 April 2023

Was weer super lekker !!👍👍

Hetty
9 April 2023

Heeeerlijk

Linda Dijkstra
7 April 2023

Zat erg veel saus over mijn sushi. Werd hierdoor erg sompig.

ijs
6 April 2023
Carla
6 April 2023
Renske Copier
6 April 2023

Bezorgd bij het verkeerde adres.. Gelukkig kwamen die bewoners het hier brengen!

J den Hartog
3 April 2023
Roland
3 April 2023

Wat een heerlijke verse Sushi hebben wij weer gegeten. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kamal
3 April 2023

Snelle levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L Goutier
3 April 2023

De bestelling goed bezorgd, verzorgd en smaakte heerlijk!

Wiebe
2 April 2023

Sushi is goed van kwaliteit, iets minder saus zou het nog beter maken.

Jannie Vonk
2 April 2023

Wat we besteld hebben..voldeed compleet aan wat we verwacht hadden. Heerlijk eten.

Bertus Hoogenboom
1 April 2023
Marcel Teheux
29 MĂ€rz 2023
Kees Faaij
25 MĂ€rz 2023

Kwaliteit was weer top!

Marcos
25 MĂ€rz 2023

De 8 wings korean style hadden alleen smaak naar kip, dus geen smaak naar enige saus. De rest van wat we hadden besteld was super lekker als altijd.

Cees van Oosterom
24 MĂ€rz 2023

heerlijke Sushi en perefect op tijd klaar voor afhalen

Alexander
19 MĂ€rz 2023
Marian Sterrenburg
19 MĂ€rz 2023

Geweldig goed en alles vers , blijf zo door gaan .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dani
19 MĂ€rz 2023

Bij de salmon eight bowl zat helaas geen saus, jammer

Richard
19 MĂ€rz 2023
Ineke
19 MĂ€rz 2023

Zoals altijd heerlijke sushi

J wagter de Jong
19 MĂ€rz 2023

Het was lekker maar helaas miste ik de twee sausjes bij de warme hapjes. Verder had ik bij no waste aangegeven geen gember en wasabi te willen. Dit zat er dan wel weer bij.

Erica
18 MĂ€rz 2023

De warme gerechtjes waren koud. Verder wel lekker.

Hans
17 MĂ€rz 2023

Wederom en zoals altijd weer heerlijk.

Gerrie
14 MĂ€rz 2023

Te lekker

André Botter
13 MĂ€rz 2023

Het was weer super lekker.

Enise Elal
11 MĂ€rz 2023

Ik miste wakame en avocado+tomaatjes in m’n pokebowl..

Kitty
10 MĂ€rz 2023

Was weer super goed en lekker!

Linda Dijkstra
10 MĂ€rz 2023

Wederom weer heerlijk gegeten!

R.A. Lucas
9 MĂ€rz 2023

Zeer goed verzorgd. Goed vers en heerlijk. Kom weer eens terug bij jullie.

Bertus Hoogenboom
5 MĂ€rz 2023

Was heerlijk en de bezorging sneller als verwacht !!!

Van den Heuvel
4 MĂ€rz 2023

Onwijs lekker en snel klaar

Alber10e
4 MĂ€rz 2023

Weer enorm genoten 😍

JB den Hartog
4 MĂ€rz 2023

Aardige mensen en optijd geleverd. Heerlijk gegeten

Gerard
27 Februar 2023
An
26 Februar 2023
Amarens Bouman
23 Februar 2023

Top zoals altijd. Mooi op tijd, vers, mooie afwisselende boxen. Echt een aanwinst voor Schoonhoven

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Amarens! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

walter
20 Februar 2023

snel bezorgd en heerlijke sushi !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jb
19 Februar 2023

Heerlijke pokebowl!

Linda
19 Februar 2023

Keurig op tijd! En de sushi was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
19 Februar 2023

In 1 woord

 Top!

Andre De Leeuw
18 Februar 2023
Laura
18 Februar 2023
M
18 Februar 2023

Heerlijk!

Petra
18 Februar 2023

Was heerlijk
.

Ruben
18 Februar 2023

Lekker dit en leuke nieuwe combinaties

Jelle
17 Februar 2023

Erg goed en snel

Rianne
15 Februar 2023

Sushi erg lekker, helaas zaten er geen soyasaus, gember, wasabi en stokjes bij wat wel aangegeven staat op de site. Gelukkig maakte de sushi dit goed, goede kwaliteit

Daniel
14 Februar 2023

Snel, heerlijk, goede klanten service. We hebben hier meerdere maleness gegeten en het is altijd erg lekker!

Belt
14 Februar 2023

Leuke/ heerlijke Valentijn box ! En de rest was ook weer heerlijk !👍

Beswerda
12 Februar 2023
Jacobus H. Scholten
11 Februar 2023

prima verzorgd en heel lekker. (en aardige mensen)

Gerrie
11 Februar 2023

(H)eerlijk, genoeg, vers, bestelling staat klaar, vriendelijk personeel. Top. Een aanwinst in de omgeving.

Antwort von Sushi 8

Goed om te horen Gerry! Bedankt voor uw review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Richard Verra
11 Februar 2023
Miriam
8 Februar 2023

Het was weer heerlijk! Waarschijnlijk niet erg authentiek maar die Meatlovers Sushi is wel heel erg lekker.

Gerritsen
7 Februar 2023
Erica
6 Februar 2023
Denise
5 Februar 2023

Snel, netjes en heerlijk vers!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Denise! Tot snel weer bij Sushi-Eight

H
4 Februar 2023

heerlijke sushi!!!

Hair salon MIXED
3 Februar 2023

Erg lekker en super snelle levering. Een aanrader!

Hans de Wit
2 Februar 2023
Jans
2 Februar 2023
Mirjam
29 Januar 2023

Helaas waren de ebi fry bijna koud. Gelukkig goed op te warmen in de airfryer. Voor t eerst was de bezorging niet te vroeg maar na de afgesproken tijd. De sushi was grof, wel goed van smaak maar mag weer wat kleiner van mij.

Fransje
28 Januar 2023

De 'Salmon Lovers' was 5 sterren waard en de 'Sushi 28' krijgt 3 sterren. Deze was ietsje minder van smaak.

Amarens Bouman
28 Januar 2023

Altijd erg tevreden, heerlijke sushi en mooi op tijd.

Sharon Louise
28 Januar 2023

Heerlijk

Marion
28 Januar 2023

Lekker eten en goed op tijd bezorgd

Linda
25 Januar 2023

Prima sushi en snel geleverd.

Linda Boelens
23 Januar 2023

Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Belt
22 Januar 2023

Top weer !!👍👍 Supersnel bezorgd !!👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Belt! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Anoniem
22 Januar 2023
Tieneke
21 Januar 2023
Nassim
21 Januar 2023
Erik
20 Januar 2023
Ester
20 Januar 2023

Top heerlijk gegeten

Marion
19 Januar 2023

Heerlijke sushi, stipt op tijd bezorgd

Mulder
19 Januar 2023

We bestellen graag, altijd erg lekker en redelijk snel bezorgd.

Marise
18 Januar 2023
Rhonda
17 Januar 2023

Heerlijke Sushi, jammer dat ze niet bezorgen in Cabauw. Maar afhalen is zeer de moeite waard!

Jacko
13 Januar 2023

Voor de eerste keer bij sushi 8 besteld. Was prima, voor herhaling vatbaar.

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Jacko! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Bertus Hoogenboom
9 Januar 2023
Ann
8 Januar 2023

Heerlijke sushi, aanwinst! Vroeg besteld en een tijdstip aangegeven. Kwamen bijna een half uur eerder, was wat onhandig met een newborn maar gelukkig was alles nog lekker warm toen we aan tafel konden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alber10e
8 Januar 2023

Super goede kwaliteit! Stopt op tijd af kunnen halen en warme gerechten werden op moment van afhalen klaar gemaakt. Heerlijk vers! Echt een aanrader.

André Botter
7 Januar 2023

De beste sushi die ik tot nu toe gegeten heb.

Moni Public
7 Januar 2023

Vers, snel geleverd. Beetje anders dan we gewend zijn, er was een wat zoetige saus op een paar van de sushi's. Alles bij elkaar het was lekker en vers. Om overspilling tegen te gaan kan je kiezen als je wel of geen wasabi, soya saus, stokjes oid bestellen, dit is erg handig!!

-
6 Januar 2023
Enise Elal
6 Januar 2023

Het zou fijn zijn als de opmerkingen worden gelezen bij de bestelling. ik had een poke bowl zonder sesam aangezien allergie dat was er bij gezet maar toen ik heb thuis ontvangen had zat er als nog sesam op dus die heb ik weg kunnen gooien

Antwort von Sushi 8

Hoi Enise, vervelend om te horen! Onze excuses hiervoor. Als dit nog niet is opgelost zou u een mail kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we dit met het filiaal kunnen communiceren. Ik hoop dat het imiddels al is opgelost. Mgv Team Sushi-Eight

Eveline
5 Januar 2023

Geweldig!

P.m. Peltenburg
1 Januar 2022
Ferry
1 Januar 2022
Timal
30 Dezember 2022

1e keer hier besteld was vlak na de opening, deze keer vonden we de kwaliteit van de vis en rijdt en de samenstelling van de ingrediënten beter! Was erg lekker!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Timal! Tot snel weer bij Sishi-Eight

Trudy de Bruin
27 Dezember 2022

Het was weer heerlijk!!!

Heleen
27 Dezember 2022

altijd heerlijke sushi👌

Patrick
26 Dezember 2022
Helen Borst
26 Dezember 2022

Goed op tijd, lekker vers we hebben ervan genoten 👌

Caroline
26 Dezember 2022

Heerlijke Sushi 🍣 aanrader

I.
25 Dezember 2022

Heerlijke sushi, aanwinst voor Schoonhoven! 😍😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim van den Heuvel
25 Dezember 2022

Het was WEER heerlijk en snel bezorgd. Top! We hebben weer genoten.

Linda
24 Dezember 2022

Voor de eerste keer sushi besteld. Ziet er netjes en verzorgd uit. Smaakt ook goed. Voor herhaling vatbaar. Jammer dat er nog niet bezorgd wordt in Ammerstol.

Benny
24 Dezember 2022

Prima sushi en goede service

Astrid Kuyper
24 Dezember 2022

Voor de kerst een bestelling gedaan en het was heerlijk

Belt
24 Dezember 2022

Wederom top !!👍👍

Marieke
24 Dezember 2022

Heerlijke sushi, bezorging was keurig op tijd.

Marion
24 Dezember 2022

In een woord heelijk.

Gerrit-Anne
21 Dezember 2022
Annemarie
20 Dezember 2022

Top geregeld,was heerlijk

Jacqueline Rooken-Melger
19 Dezember 2022

Op tijd bezorgd, keurig afgeleverd en zo lekker en vers đŸ€©

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma van der Mark
15 Dezember 2022

Eten was super! Bezorging ook top!

Jacolien
13 Dezember 2022

Heerlijke sushi, exact op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
11 Dezember 2022

Met familie en vrienden van de Sushi genoten. Vers en mooi opgemaakt!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Jan! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Jennifer
10 Dezember 2022

We hebben weer gesmuld!

M
9 Dezember 2022

Al verschillende keren heerlijke sushi’s ter plekke opgehaald. Maar iedere keer sta ik versteld van de onprettige manier waarop de leidinggevende omgaat met zijn personeel.

Madelon
8 Dezember 2022

Super lekker en vers!!

wilma-ricken@kpnmail.nl
8 Dezember 2022
Beswerda
7 Dezember 2022
Eric
4 Dezember 2022

De sushi was heerlijk en bezorging stipt op de afgesproken tijd .Echt een toppertje ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

pieter
4 Dezember 2022

sushis waren geplet, doos had scheef gestaan tijdens vervoer, misschien handig om grote hoeveelheden in kleinere dozen te verpakken. Kartonnen verpakking ipv. plastic.

Anouk
4 Dezember 2022

Ontzettend lekker zitten eten, prefect bezorgd!

femke
4 Dezember 2022
Ilham
3 Dezember 2022
Belt
3 Dezember 2022

Was weer super lekker !!👍👍

Daisy
2 Dezember 2022

We bestellen regelmatig. Er gaat echter te vaak iets mis. Vorige week geen avocado in de poke bowl, deze week zat er geen surimi in. Telkens een gedoe om te kijken of alles van de bestelling er wel bij zit. Deze week zaten de edameme boontjes niet erbij. Erg jammer want het is verder wel lekker!!

Eveline
2 Dezember 2022

Sushi was heerlijk, lekker om zelf samen te stellen! De bezorging was 20 minuten te vroeg, maar gelukkig was ik net thuisgekomen.

Hugo
28 November 2022

Lekker

Wesseling
27 November 2022

Heerlijk!!

Nicoline
26 November 2022

Erg lekkere sushi! Netjes op tijd!

Danielle
26 November 2022

Het was wederom heerlijk!!

Rob B.
26 November 2022
S.
23 November 2022

Ik bestel hier zeer regelmatig, zowel grote als kleine bestellingen en het valt nooit tegen!

Lisette
19 November 2022

Heerlijke sushi en goed op.tijd!!!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen Lisette! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Henriëtte van Utrecht
18 November 2022

Ik had 12 mini loempia's besteld maar had er maar 10 gekregen

A
17 November 2022
Corine
17 November 2022

Zoals het moet zijn! Erg lekker, en nette bezorging.

Anouk
15 November 2022
Lennard
14 November 2022

Echt lekkere sushi!

Nicky
13 November 2022

Was heerlijk!! We hadden de surf&turf box en die was lekker gevarieerd en heel vers. Aanrader!

Antwort von Sushi 8

Fijn om te horen!! Bedankt voor je positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Will Vialle
12 November 2022

Wederom zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de bezorging. Ga vooral zo door. Zeker voor herhaling vatbaar.

Petra Boerlage
11 November 2022

De bestelling werd heel snel bezorgd, veel sneller als in eerste instantie werd aangegeven. De kwaliteit was heel goed, heerlijk gegeten!

Nasim
10 November 2022

Ik heb voor het eerst sushi genoten

Petra Kroone
9 November 2022

Heerlijk vers

ant
6 November 2022
Linda
6 November 2022
Sanne
6 November 2022
de Groot
6 November 2022
Bertus Hoogenboom
5 November 2022

Sushi was top en ook de warme side dish Super aanrader !!

Hassan
4 November 2022

Lekker verse sushi. Bestelling was ook op tijd.

J.m Kalkman
1 November 2022

Het was zeker niet de beste sushi die we ooit gegeten hebben. Helaas vielen de sushi's uit elkaar als je ze uit de box haalde. De crispy ebi, was niet crispy (meer) door saus eroverheen. De warme gerechtjes vooral de "kipnuggets" waren ronduit slecht. Keihard en eigenlijk niet te eten. Jammer eigenlijk. De bezorging was perfect op tijd.

Antwort von Sushi 8

Wat vervelend om te horen! Zou u een mailtje kunnen sturen met uw klacht naar info@sushi-eight.nl zodat wij deze verder kunnen behandelen. Team Sushi-Eight

Wim
30 Oktober 2022

Weer snel bezorgd! Top! En het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw positieve review! Tot snel weer bij Sushi-Eight

Cynthia
28 Oktober 2022

De sushi was lekker zoals altijd

Fons
28 Oktober 2022
Nick
27 Oktober 2022

Very tasty, generous condiment portions, great value for money, am impressed

L.van dam
27 Oktober 2022
Ruben
26 Oktober 2022
Peet
26 Oktober 2022

Wat aan de prijs, maar de sushi was heerlijk! Vers gemaakt en een lust voor het oog. Wederom voor herhaling vatbaar.

Wiebe
23 Oktober 2022

Sushi is prima en alles op tijd klaar. Fijn dat er nu in schoonhoven een sushizaak zit.

Wim van den Heuvel
23 Oktober 2022

Snel geleverd. Eerder dat aangegeven. Later kwamen we er achter dat er iets niet bij zat. Na een telefoontje werd het snel nageleverd. Top. Het was weer heerlijk!

Jaco kok
21 Oktober 2022

Super

Jennifer
21 Oktober 2022

De sushi is erg groot waardoor je het niet in Ă©Ă©n keer in je mond kan stoppen, maar
 het is echt heerlijk, goed en lekker!!!

Belt
16 Oktober 2022

Was weer heerlijk ! Een aanrader! 👍👍

WIllem Kastelein
15 Oktober 2022

Waanzinnig vers, compleet en “what a taste”

van Herk
13 Oktober 2022

Flink aan de prijs, maar heel erg lekker. We komen zeker terug.

Fred Roth
13 Oktober 2022

Gewoon goed

Maria
9 Oktober 2022

Sushi was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Maria! Team Sushi Eight

Bella
9 Oktober 2022

Voor mij mag er wel iets minder suiker in, ik vind ze erg zoet.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Bella! Jammer dat onze sushi te zoet is naar je smaak. Team Sushi Eight

Martine Koenis
8 Oktober 2022

Echt super lekker!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Martine! Team Sushi Eight

Sacha
8 Oktober 2022

Super lekker, snelle bezorging!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sacha! Team Sushi Eight

Daan
6 Oktober 2022

Heerlijke en erg mooie sushi!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Daan! Team Sushi Eight

Margot
4 Oktober 2022
Verona Bootsma
4 Oktober 2022

Het eten was echt heerlijk, je kan proeven dat het vers bereid wordt!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Verona! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

j Sibbes
4 Oktober 2022

Heerlijk en op tijd geleverd. Top!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sibbes! Team Sushi Eight

Lisette
3 Oktober 2022
Wilbert
2 Oktober 2022

De sushi is echt smaakvol en rijkelijk voorzien. 2e keer achter elkaar dat we te weinig soyasaus kregen, en daar kom je thuis pas achter. Maar super blij mee dat jullie in Schoonhoven zitten ;-)

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wilbert! Je kunt altijd extra sausjes bij bestellen volgende keer. Team Sushi Eight

Teus Vonk
2 Oktober 2022

Heerlijke Sushi en bestelling opgehaald. Keurig behandeld en tijd klopte, prima

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Teus! Team Sushi Eight

Sandra
1 Oktober 2022

Heerlijke sushi! Kom er sinds de zomer regelmatig en is altijd goed en vers! Hele vriendelijke medewerkers. Vandaag kreeg ik zelfs een flesje sojasaus cadeau bij de bestelling! Echte aanwinst in Schoonhoven!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sandra! Fijn te horen dat je genoten hebt van onze sushi. Team Sushi Eight

Jolanda
1 Oktober 2022
Sandra
29 September 2022

Heerlijk gegeten (5-way special), dikke complimenten!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Sandra! Team Sushi Eight

De haan
29 September 2022

Super

Petra Boerlage
28 September 2022

De bezorging was heel snel en de sushi was heerlijk!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Petra! Team Sushi Eight

Eveline
25 September 2022

De sushi is echt fantastisch en er is goed gelet op de opmerking die ik erbij had gezet. Wel was er helaas te weinig sojasaus en stokjes bij de bestelling geleverd. Voor 4 personen zijn 2 kleine soja’s wel echt te weinig. Gelukkig hadden we thuis nog sojasaus. Ook was er een stokje te weinig bijgeleverd
 Op de kwaliteit niets aan te merken, het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Eveline! Afhankelijk van je bestelling, hoort er standaard een aantal flesjes sausjes en eetstokjes bij. Je kunt altijd extra sausjes bij bestellen natuurlijk. Team Sushi Eight

Martijn
24 September 2022
Jelle Tuininga
23 September 2022
Wiebe
23 September 2022
Francis
23 September 2022

Ik had voor half 8 besteld maar kwam al om 7! Nu was ik toevallig al thuis, maar geef niet voor niets een tijd aan denk ik dan!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Francis! Om de versheid en de kwaliteit van onze sushi te garanderen, kan het weleens gebeuren dat je bestelling niet precies op de aangegeven tijd wordt bezorgd. Team Sushi Eight

Wim van den Heuvel
23 September 2022

De bestelling was heel snel geleverd en de sushi was echt heerlijk! Dit is echt een aanrader!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Shiffrahn
22 September 2022

Was wel goed alleen als we voor 4 personen bestellen krijgen we 1 flesje soja saus. Dat kan echt wel beter.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Shiffrahn! Afhankelijk van de hoeveelheid sushi bij je bestelling, hoort standaard een aantal flesjes/bakjes sausjes bij. Je kunt altijd wel extra naar wens bij bestellen. Team Sushi Eight

Beswerda
21 September 2022
Gerard en Ria
18 September 2022

Vanavond met 9 personen sushi gegeten. Bestelling was keurig en op tijd in orde. Heerlijk gegeten, iedereen was erg enthousiast.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor jullie positieve feedback, Gerard en Ria! Fijn dat jullie genoten hebben van onze sushi. Team Sushi Eight

Hans
16 September 2022

Heerlijke Sushi. Op tijd bezorgd

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hans! Team Sushi Eight

Flipse
16 September 2022

Het was weer heerlijk

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Flipse! Team Sushi Eight

Willem Reemerswaal
15 September 2022

Heerlijk gegeten met Zn. viertjes

Colinda Koorevaar
12 September 2022

Heerlijke sushi! De rijst mag iets vaster. Valt soms een beetje uit elkaar. Voor 2 personen 1 bakje soya saus is wel erg weinig. In het assortiment mis ik een crisp menu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Colinda! Jammer dat je bestelling niet naar wens is geweest. Zou je een mailtje kunnen sturen naar info@sushi-eight.nl zodat we je klacht kunnen afhandelen? Alvast bedankt. Team Sushi Eight

Valentijn B
12 September 2022

Super geregeld

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Valentijn! Team Sushi Eight

O.H
12 September 2022
M
11 September 2022

Ontzettend lekker. Nog nooit zo’n lekkere sushi 🍣 op

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, M! Team Sushi Eight

W. De Haan
11 September 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, was erg goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, De Haan! Team Sushi Eight

Janine Eshuis
11 September 2022
Jeffrey gels
11 September 2022

Heerlijk verse sushi!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jeffrey! Team Sushi Eight

Will Vialle
10 September 2022

Wederom heerlijke sushi en snelle bezorging. Wij zullen in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen. Ga zo door!!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Will! Team Sushi Eight

Ruben
9 September 2022

Erg lekker en verzorgd.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Ruben! Team Sushi Eight

Jennie
9 September 2022

De smaak is heerlijk, al diverse keren besteld en altijd perfect op tijd.đŸ‘đŸŒ

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jennie! Team Sushi Eight

Suze
9 September 2022

Goede service, heerlijke sushi en aardige mensen!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Suze! Team Sushi Eight

Driesen
9 September 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Driesen! Team Sushi Eight

Jelle
9 September 2022
Jamila
8 September 2022

Heerlijke verse sushi

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Jamila! Team Sushi Eight

Barbara
8 September 2022
marcel
6 September 2022
B de Heer
6 September 2022

Heerlijke sushi en bezorging op tijd

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, De Heer! Team Sushi Eight

hester
5 September 2022

Mooi op tijd, heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Hester! Team Sushi Eight

Helen Borst
5 September 2022

Heerlijke verse sushi, de warme gerechtjes waren ook goed warm en heerlijk. Bezorging goed op tijd. Kortom we hebben genoten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Helen! Team Sushi Eight

Petra
5 September 2022
Ema
5 September 2022
Leo kruiswijk
2 September 2022

Prima op tijd en goede kwaliteit. Enkele puntjes ter overweging : de (plastic!) bakjes waar het inzat was ingepropt en dat kwam ook zo over. Moeilijk uit te halen. Ruimere kartonnen doos beter? Daardoor meer uitgestald en beleving.. Er zat 1 flaconnetje soja bij en dat was te krap... wat mij betreft minder wasabi en meer soja

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Leo! Je kunt altijd wel bij opmerking aangeven hoe je het graag wilt hebben. Team Sushi Eight

Bas Alta
2 September 2022

Erg lekker gegeten vanavond 👍

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Bas! Team Sushi Eight

Annet
2 September 2022

Lekker & Snel

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Annet! Team Sushi Eight

Joop
2 September 2022
Wim Spek
1 September 2022

Nu 2x gehaald en genoten van de heerlijke verse sushi,ook de keuze is top.Kom zeker terug.

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Wim! Team Sushi Eight

Elisa
31 August 2022

Erg lekker! Geen verbeterpunten

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Elisa! Team Sushi Eight

Francien
31 August 2022

Niet normaal goed. Echt hoor. Speciaal vanuit Vianen voor naar Schoonhoven gereden. 10/10. Service. Smaak. En echt heel erg lekker!

Antwort von Sushi 8

Dankjewel voor je positieve feedback, Francien! Team Sushi Eight

Jacolien
28 August 2022

Wij vonden de sushi met ei en een zoete variant in hetzelfde bakje waterig / uit de vriezer proeven. De chrispy checken erg lekker. De avocado sushi was top. De overige vonden wij niet hoog op smaak.

Harry en Marjan Coenraars
27 August 2022
Jan
27 August 2022
Jelle
27 August 2022
Carla
26 August 2022

Exact op tijd en kwaliteit goed

N
24 August 2022

Te weinig Soya saus bij hoeveelheid sushi. 1 Klein fles is niet voldoende voor 48 stuks sushi.

M.
23 August 2022
Lies
22 August 2022

Lekker en gevarriveerd.

Tobias de Groot
21 August 2022

Goede Sushi. Gevarieerd aanbod en lekker vers.

marcel
20 August 2022

granalen tezacht en zalm en capattio teweinig voor de rest lekker

Sander de Vaal
20 August 2022
Kroos
20 August 2022
Marjolein Van kats
18 August 2022

Was heerlijk 😋

LDK
18 August 2022

Prima kwaliteit. Nu nog bezorgservice voor Bergambacht beginnen


A de w
17 August 2022

Top eerste keer maar zeker nog een keer 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw compliment, graag tot snel! -Team Sushi Eight

M.
16 August 2022
Sandy Ouwerkerk
16 August 2022

Heerlijk, ga zeker vaker bestellen

Antwort von Sushi 8

Fijn dat u heeft genoten! We hopen u snel weer te zien. -Team Sushi Eight

Boelens
15 August 2022

Ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Schmidt Crans
15 August 2022
Yvonne
15 August 2022

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! We hopen u snel weer te zien. -Team Sushi Eight

Tess Hartmann
15 August 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F. WELTER
14 August 2022

HEERLIJK EN SNEL. ONTZETTEND RUIME KAART.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TG
13 August 2022

Heerlijke sushi, alleen jammer dat jullie (nog?) niet bezorgen in Ammerstol.

Angelique De Haan Van Vliet
12 August 2022

Super

Marjon
12 August 2022
S. Lugten
12 August 2022

Misschien wat meer wasabi en soja saus meegeven voor een bestelling van deze omvang. Verder helemaal prima! Tot de volgende bestelling!

Antwort von Sushi 8

Bedankt voor uw review. We zullen uw feedback over de sojasaus en wasabi in acht nemen. Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Esmeralda
12 August 2022
Marjolein
12 August 2022

Erg lekker

Janine Eshuis
11 August 2022

Opnieuw heerlijke sushi. De partybox is echt een aanrader. We werden keurig gebeld dat de tonijn op was. Dat is nog eens service. Kortom, heerlijke verse sushi!

Mark Schenkel
11 August 2022

Snelle en vriendelijk bezorging.

Liset
10 August 2022

Heerlijk!

Evy
10 August 2022

Super lekkere sushi. Erg rijkelijk gevuld en opgemaakt. Zeker een aanrader. Ga hier vaker bestellen. Jammer dat ze niet bezorgen in bergambacht. Dan had ik er waarschijnlijk nog vaker gebruik van gemaakt.